Facebook Блеск here CataluñaInstagram Детейлинг visit — 17 julio 2014

Facebook Автостудия Глянец see La Plataforma ‘ Nosaltres Decidim’  ha estat l’entitat convidada en l’acte mensual que organitza la Plataforma Unitària contra les violències de gènere. 

Facebook Детейлинг see Aquesta és una iniciativa que s’organitza des de Juny de 2010 cada tercer dilluns de cada mes a les 20h es donen cita a la Pl. Sant Jaume de Barcelona per tal de recordar a les dones assassinades a causa de la violència masclista i vèncer així les inèrcies socials i informatives que acaben per tractar aquesta xacra social com si fos un fet habitual i que condemnen a una certa resignació mortal al conjunt de la societat.

https://www.instagram.com/detailing_studio Instagram Автостудия Глянец La Plataforma ‘Nosaltres Decidim’ estarà representada per Lourdes Muñoz, presidenta de Dones en Xarxa qui llegirà un text al respecte; es repartiran entre el públic algunes pancartes amb els #hastags més adient, per tal de fer l’acte més interactiu i participatiu.

És habitual que la presidenta de la Plataforma Unitària contra les violències de gènere, Montserrat Vilà, digui algunes paraules per tancar l’acte i com a cloenda es llegeixen els noms de les dones assassinades en el 2014.

Related Articles

Share

About Author

Veronica

(0) Comentarios

Comments are closed.